Big Data Doelgroepsegmentatie

Help jouw potentiele klant efficiënter te targetten door de doelgroepsegmentatie tot grote hoogte te laten stijgen met behulp van big data.  Op basis van ons innovatieve doelgroepsegmentatieplan breng jij jouw doelgroep vliegensvlug in beeld en weet jij precies in welke gebieden zij zich bevinden en begeven. Vanuit die helicopterview richt jij jouw marketingcommunicatie effectief in en laat jij jouw boodschap zowel online als offline landen op de plekken met een optimale dekking.

Jouw marketingcampagne boven de menigte uit laten stijgen met big data

Voor een gedetailleerd, volledig en volledig gedetailleerd socio-demografisch klantprofiel maken we gebruik van big data. Met behulp van marketing automation wordt er op basis van de meest relevante criteria waar jouw doelgroep op te targetten is een klantprofiel gegeneerd. Denk bijvoorbeeld aan variabelen als leeftijd, geslacht, reistijd, inkomen, enzovoorts, enzovoorts. Vanuit dit overzicht wordt vervolgens op demografisch niveau gefilterd waar en via welke kanalen zij het meest efficiënt te bereiken zijn. Op basis van de inzichten uit de analyses van die verkregen data kunnen gebieden optimaal benut worden. Want; wanneer je, zelfs tot op postcode niveau, exact weet waar jouw publiek zich primair concentreert, kun jij je in je marketing en communicatie weer op die gebieden concentreren. Dit biedt offline voordelen bij het inzetten en benutten van bijvoorbeeld huis-aan-huis folders en abri’s. Maar ook online bij het gericht adverteren via zoekmachines en op social media.

Helder inzicht klantprofiel

Efficiënt targetten

Optimale on- en offline dekking

Effectieve inzet marketingbudget

Inzoomen op de mogelijkheden

Wil je meer weten over big data in het algemeen of ontdekken wat jij met behulp van deze innovatieve manier van doelgroepsegmentatie op jouw marketingbudget kunt besparen? Neem dan via onderstaande button direct contact op voor meer informatie. Wij praten je graag persoonlijk bij en verkennen op basis van jouw wensen alle mogelijkheden voor jouw organisatie, merk, product of dienst.

Meer informatie