Webinar/training voor jouw bedrijf

Brand Creative denkt graag met je mee in oplossingen. De reden dat onze klanten ons waarderen is doordat wij maatwerk leveren en de diensten aanpassen aan de ambities van het bedrijf. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je als bedrijf behoefte hebt aan een webinar over online marketing of SEO. Misschien ben je een startende ondernemer en wil je zelfstandig aan de slag met marketingtools. Of je bent de directeur van een MKB bedrijf dat graag medewerkers wil laten kennismaken met de mogelijkheden van online marketing.

Kies je vorm

In alle gevallen kan SEO specialist webinars organiseren over uiteenlopende onderwerpen. Een basistraining online marketing, linkbuilding, Google Analytics, Google Shopping: alles is mogelijk. Met een webinar krijg je een interactieve training, maar dan zonder dat je er een zaal voor hoeft te huren of zonder dat iemand hoeft te reizen. Dit levert voor iedereen voordelen op. Een webinar kan worden georganiseerd in, onder meer, de volgende vormen.

- Eén op één training, bijvoorbeeld voor startende ondernemers;
- Groepstrainingen, waarbij een team interactie heeft met één consultant;
- Bedrijfstrainingen, specifiek gericht op het bedieningsconcept van één bedrijf.

We horen graag welk onderwerp je interesse heeft, zodat we samen de inhoud van de webinar kunnen afstemmen. Neem contact op voor meer informatie.

Maak nu een afspraak

Bel BrandCreative op 010-3072899 naar of mail info@brandcreative.nl