De eerste indruk

Een design moet liefde op het eerste gezicht zijn. Jouw website heeft gemiddeld namelijk 3 seconden om een goede eerste indruk te maken op de bezoeker. Dat betekent dat het visuele aspect van je website de bezoekers moet verleiden om de inhoud te bekijken.

Liefde op het eerste gezicht

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat het webdesign de juiste verwachtingen wekt bij de bezoekers, anders blijft het bij een kortstondige verliefdheid en wordt het nooit houden van. Brand Creative ontwerpt en programmeert jouw website op maat en zorgt ervoor dat het webdesign de juiste bezoekers verleidt.

Webdesign
Je website is het hart van je online en offline marketing campagne. De meeste marketing tools zijn er namelijk op gericht om de doelgroep naar je website te leiden. De moeite die je er insteekt en het geld dat je eraan besteedt is verloren als jouw website er niet in slaagt om de aandacht van de bezoekers vast te houden. Daarnaast is het eens in de zoveel tijd nodig om je webdesign aan te passen aan de tijdsgeest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het feit dat een groot deel van de websites bekeken wordt op mobiele apparaten. Webdesigners zorgen er met een responsive design voor dat jouw website er op een smartphone en tablet nét zo goed uitziet als op je notebook.

Maak nu een afspraak

Bel BrandCreative op 010-3072899 naar of mail info@brandcreative.nl