Gericht en kostenefficiënt

Google Adwords is het belangrijkste kanaal om advertenties te plaatsen. Adverteren met Google Adwords is gericht en kostenefficiënt. Advertenties worden namelijk getoond aan internetgebruikers die relevante zoekopdrachten invoeren. Een groot deel hiervan zal bestaan uit jouw doelgroep.

Effectief Google Adwords

Effectief Google Adwords Je betaalt bij Google Adwords alleen als de advertentie een bezoeker naar jouw website leidt. Het grote voordeel van Google Adwords is dat je de effectiviteit van een advertentie op de voet kan volgen met Google Analytics. Brand Creative zet een effectieve Google Adwords campagne op om de conversie van jouw website te verhogen.

Adverteer gericht en lokaal
Google Adwords is geschikt voor elke ondernemer, van multinational met groot budget tot de zzp’er met beperkt budget. Een Google Adwords campagne pas je namelijk aan op je doel en budget. Met een beperkt budget heb je de vrijheid om gerichter en creatiever te werk te gaan. Zo is het mogelijk om met Google Adwords lokaal te adverteren. Op deze manier voorkom je als fietsenmaker in Utrecht dat je betaalt voor aangeklikte advertenties in Leeuwarden. Een tweede strategie voor budgetvriendelijk adverteren bij Google is het adverteren met specifieke zoektermen zoals “zwarte skinny jeans voor vrouwen” in plaats van “spijkerbroeken”. Brand Creative helpt je graag met het opzetten van een effectieve en kostenefficiënte Google Adwords campagne.

Maak nu een afspraak

Bel BrandCreative op 010-3072899 naar of mail info@brandcreative.nl