Hoe dan?

Denk bijvoorbeeld aan een blog met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR voor personeelsfunctionarissen of een rekenmodule voor huursubsidie. Op deze manier help je de doelgroep met essentiële informatie of handige tools. De content kan overigens ook puur ter vermaak zijn zoals een collectie met grappige video’s die de doelgroep aanspreekt. Brand Creative gaat graag met je om de tafel zitten om te brainstormen over creatieve content voor jouw content marketing campagne.

Niet gericht op verkoop
Content Marketing is één van de slimste manieren van online marketing. Deze vorm van reclame maken is namelijk niet direct gericht op verkopen, maar op het helpen van je doelgroep. Dat helpen doe je met interessante inhoud op je website.

Het onderste uit de kan met Remarketing
Heb je al volop content gegenereerd en vraag je je af of je misschien niet meer conversie had kunnen behalen? Met een gerichte Remarketing campagne haal je het onderste uit de kan. Door bezoekersgegevens te gebruiken voor een Remarketing campagne benader je geïnteresseerden met bijvoorbeeld een advertentie op maat. Je herinnert je bezoekers nogmaals aan jouw product of dienst en probeer je ze over te halen om alsnog met jou in zee te gaan. Met een goede Remarketing campagne benut je je marketingbudget efficiënt en verhoog je de conversie van je website. Met de hulp van Brand Creative zet je een effectieve Remarketing campagne op om jouw onderneming te laten groeien!

Maak nu een afspraak

Bel BrandCreative op 010-3072899 naar of mail info@brandcreative.nl